Systemkompagniets softwareløsninger bliver fundamentet under NT Falkes drift af hjælpeordninger

Effektivitet, brugervenlighed, kvalitet og transparens er nøgleord.

Systemkompagniet A/S blev etableret i 2016 med henblik på udvikling af en IT- løsning, der sikrer en åben og fleksibel adgang til administration af bevillingsstyrede velfærdsydelser.

Det var væsentligt for virksomhedens idegrundlag, at IT- løsningen blev udviklet på et grundlag af dyb indsigt i kravene fra såvel myndigheder som brugere.

Systemkompagniet har derfor opbygget en medarbejderstab med solide faglige kompetencer, stor viden om, og grundig erfaring med leverancer af ydelser indenfor det sociale område.

På den baggrund udvider vi nu Systemkompagniet med en overbygning i form af en driftsorganisation – NT Falke - der opererer som leverandør af ydelser indenfor handicapområdet og det øvrige sociale område.

NT Falkes medarbejdere er pionerer med meget betydelig erfaring fra handicapområdet og den offentlige sektor. Det er deres viden og solide indsigt i brugernes behov og de krav, der stilles til et effektivt samarbejde mellem private leverandører og den offentlige sektor, der gør NT Falke til en leverandør, der ønsker at operere en niveau højere. Læs mere på ntfalke.dk og følg os på Facebook.